Viszonteladóknak

E-roller nagykereskedelem és E-roller alkatrész nagykereskedelem

Bárkinek lehetőséget biztosítunk, aki viszonteladóként szeretné árulni a termékeinket! Legyen az csak egy webshop, sportbolt, kerékpárbolt, kempingfelszereléseket forgalamzó bolt, kölcsönzők, hotelek, szállásadók - akik a szálloda vendégei számára extra szolgáltatást szeretnének biztosítani, vagy akár bolt és/vagy szerviz, vagy elektronikai bolt, vagy akár nagykereskedés! 

Viszonteladáshoz kérlek, regisztrálj be a weboldalunkon, küldj egy füstjelet, vagy postagalambot, smst, emailt, viber, vagy whatsapp üzenetet a lap alján található elérhetőségre, és a kollégánk soron kívül felhív téged, felveszi veled a kapcsolatot és a beszélgetés alatt tájékoztat a kedvezményekről!


Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor biztosan tudunk számodra megoldásokat, választási lehetőségeket adni! Akár kerékpárboltod van, vagy csak bicajszervized, vagy mindkettő, talán már e-rollereket is forgalmazol, akkor nagyon jó helyen jársz.

 Stabil vállalkozási alapokat, NAGY VÁLASZTÉKOT, vagy akár bővülést tudunk biztosítani számodra. Amit mi nem forgalmazunk, azt nem érdemes máshol keresni vagy megvenni, mert azokat mi már teszteltük, és tudjuk a gyenge pontjait, és a minőségi problémáikat, vagy akár a bizonytalan alkatrészel történő ellátottságukat. Pont ezért nem elérhető nálunk! 

Velünk, a mi üzleti modellünkre támaszkodva dinamikusan építheted vállalkozásodat, bővítheted termékválasztékodat és nyújthatsz egyre jobb, nagyobb, erősebb szolgáltatást az ügyfeleidnek!

Az alábbiakban fő vonalakban bemutatjuk számodra a lehetőségeket, amiket akár egyenként, akár mindet egyszerre igénybe is veheted. A döntés a Tied, mi nagyon gyorsan adunk támaszt és biztonságot!

 

Elektromos Rollerek, és E-kerékpárokhoz alkatrészbázis szervizek számára:

Több mint 2400 alkatrészfajta alkatrész AZONNAL, raktárról, akár másnapi szállítással (11 óráig, ha beérkezett a rendelésed), de max 2 munkanapon belüli országos terítéssel a futárcégek segítségével.

 • Vásárláshoz kérlek, regisztrálj be a weboldalunkon, küldj egy füstjelet, vagy postagalambot, smst, emailt, viber, vagy whatsapp üzenetet, vagy hívd a kollégánkat munkaidőben a lap alján található elérhetőségen, és a kollégánk soron kívül felveszi veled a kapcsolatot, és a beszélgetés után beállítja neked a kedvezményeket!

 

Elektromos Rollerek viszonteladása:

Mert van, akinek csak kerékpár kell és van, akinek csak e-roller,de sokaknak mindkettő kell
Évről évre hatványozottan duplázódik meg az E-roller tulajdonosok száma. Ha még szervized is van a kerékpárok értékesítése mellé, akkor az e-rollerek rendszeres, időszakos átvizsgálása, javítása, karbantartása, alkatrészekkel ellátása, - ne adja Isten - baleset folytán az e-roller helyreállítása is újabb jövedelmet jelent a vállalkozásod számára!

Karácsonyra, gyereknapra, nyaralásra, hétköznapokra a kocsi csomagtartójába berakva városi rohangálásra, vagy akár munkába járásra, mert a buszra, vonatra könnyedén feltud vele szállni, és a kerékpárral – sajnos - nem tudja ezt megtenni.  Hidd el, aki rollert akar venni, az azt fog vásárolni.  Vagy nálad, vagy máshol. De fog vásárolni! A DÖNTÉS A TIED!

Ha máshol költi el a pénzét, akkor ez a bevétel nem nálad jelenik meg. Az, aki e-rollert akar vásárolni, de szeret kerékpározni, az a vásárló nem fog lemondani a kerékpározás öröméről. Soha, de soha! Nem fogod elveszíteni, sőt! A vállalkozásodban egy újabb jövedelem jelenik meg, ami eddig nem is létezett számodra.

Biztosítunk számodra választékot(!!!), tisztességes, biztos, kiszámítható jutalékkal(!!!), szervizzel, és alkatrészbázissal!

 

új márka: Rövidesen :)


VSETT E-rollerek
importőre vagyunk.

- Magyarországon a direkt eladására és terjesztésére, viszonteladói partnerhálózaton keresztüli értékesítésre jogosultan.  Link

LAMAX E-rollerek és GYERMEK E-JÁRMŰVEK nagykereskedelmi értékesítése.
- Magyarországon direkt eladása és terjesztése, viszonteladókon keresztüli értékesítésre jogosultan. Link, és Link

Egret E-rollerek nagykereskedelmi értékesítése.
- Direkt eladása és terjesztése, viszonteladói partnerhálózaton keresztüli értékesítésre jogosultan. Link

Segway-Ninebot E-rollerek nagykereskedelmi értékesítése.
- Direkt eladása és terjesztése, viszonteladói partnerhálózaton keresztüli értékesítésre jogosultan. Link

X-Scooters E-mopedek nagykereskedelmi értékesítése.
- Direkt eladása és terjesztése, viszonteladói partnerhálózaton keresztüli értékesítésre jogosultan. Link, és Link


 • Ha épp most kezdted a vállalkozást és egy webshop-od is van: Teljesen érthető, hogy kezdő vállalkozóként minden Ft.-nak meg van a helye és nem szívesen tartanál termékekben nagy összegeket. Ekkor a munkatársunkkal átbeszélitek, hogy mely termékeket javasolja a boltodba és miért azokat javasolja, valamint hogy mely termékeinket emelheted át a weboldaladra/webshopodra, milyen listaáron és ezért milyen jutaléksávot biztosítunk neked. A Megrendelés esetén a terméket leszállítjuk neked, Te pedig eljuttatod, vagy átadod az ügyfelednek! Lehetőség van arra is, hogy mi küldjük ki a Te nevedben a terméket! Ebben az esetben is kérünk egy regisztrációt!

 • WebshopMágus vagy és csak egy webshop-od van, bolt nélkül (külső raktárban jelzésekkel látod el a termékeket?): Oké, a termék a mi (általad külsőnek nevezett) raktárunkban van. Te eladod, a megrendelés esetén a terméket leszállítjuk neked, Te pedig eljuttatod, vagy átadod az ügyfelednek! Lehetőség van arra is, hogy mi küldjük ki a Te nevedben a terméket! Regisztrációt követően (de akár előtte is) a munkatársunkkal átbeszélitek, hogy mely termékeinket emelheted át a weboldaladra/webshopodra, milyen listaáron és ezért milyen jutaléksávot biztosítunk neked. Gyakorlatilag webshop jelleggel, virtuális viszonteladó leszel. Ebben az esetben is kérünk egy regisztrációt! .

 • Bevételnövelés GUMISZERVIZEK számára: Jönnek az ügyfelek az e-rollerek gumizására, de Te eddig elküldted őket? Nem tudtad hogy kezdj bele? Nem merted elkezdeni? Vagy nem tudtad, honnan, és milyen méretű, típusú gumikat kellene beszerezni? Ne idegeskedj, ne izgulj! Minden kérdésedre megnyugtató választ fogunk adni, ránk biztosan támaszkodhatsz! 
  Egy évben van két megfeszített hónapod (téli/nyári gumicserék), de az utóbbi években már azok sem az igaziak, nem a régi forgalmat hozzák neked és egyre többen használnak
  4 évszakos gumikat, mivel nagyon enyhék a téli hónapok! Az év többi részében - napközben van néhány csellengő, beeső ügyfeled? Mi biztosítunk egy lehetőséget Neked, a céged számára! Viszonteladói áron megkapod a nagykereskedésünkből az elektromos rollerekhez a gumikat! (Akár csak 1db-os rendelés esetén is) Ha kéred, csekély összegért megtanítjuk a szakembereidet, miképpen kell az elektromos rollereket gumizni! Onnantól már csak reklámoznod kell (molinó, facebook, instagram, tik-tok) hogy ezt az ügyfélkört is kiszolgálod! Garantált lesz a holtidényekben (főképpen nyáron) az új ügyfelek megjelenése, ezáltali bevétel növekedése! Ebben az esetben is kérünk egy regisztrációt!

 • Bevételnövelés VILLANYSZERELŐ BOLTOK, VILLANYSZERELŐ NAGYKEREK, ELEKTRONIKAI BOLTOK, és bármilyen kereskedelmi egység számára: Egy olyan árukészletet, és termékpalettát/témát kínálunk, amivel mindenki foglalkozik, mindenki kacérkodik a vásárlásával. Miért máshol költsék el a pénzüket, ha egyszer nálad is megtehetik? Biztos alkatrészbázissal, biztos szervizhátérrel adunk számodra egy kiegészítő termékcsaládot, aminek a eladása évről évre duplázódik.
  Mi csak olyan termékeket forgalmazunk, amiket már biztosan próbáltunk, és tudjuk, hogy mennyire megbízhatóak. Amit mi nem fogalmazunk, azt jó szívvel nem ajánljuk, hogy máshol megvásárolják! Olyan jövedelem jelenhet meg a vállalkozásodban, ami eddig nem is volt, és talált pénz lesz. Mi biztosítunk egy lehetőséget Neked, a céged számára! Viszonteladói áron megkapod a nagykereskedésünkből az elektromos rollereket! (Akár csak 1db-os rendelés esetén is)
  Onnantól már csak felteszed a webshopodra a képeket, adatokat és reklámoznod kell (molinó, facebook, instagram, tik-tok) hogy ezt az ügyfélkört is kiszolgáld, és új termékkör jelent meg nálad! Ha van boltod, javasoljuk, hogy legalább 1db e-rollert tegyél ki! Hadd járják körbe, megfogdossák, érezzék, szagolják meg! Ha pedig erősebb kell, megrendelhetik nálad, akár másnapra ott van, és átadhatod az ügyfélnek! Ebben az esetben is kérünk egy regisztrációt, és a kollégánk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot

Viszonteladói és szervizpartneri kapcsolatok:    +36 70 88 60 112 (H-P: 08:00-17:00) - email: partner [@] ultimate-ebike.com

Ne habozz, keresd kollégánkat, aki soron kívül áll a rendelkezésedre, és minden kérdésedre választ kaphatsz! Egy rövid beszélgetéssel még semmit sem veszíthetsz, csak nyerhetsz!