SZERVIZ

ELEKTROMOS JÁRMŰVEK SZAKSZERVIZE

 

Szervizünk címe megváltozott! Az új cím 1149 Budapest, Angol u. 34.

Cégünk megalapításakor elsődleges szempontnak tartottuk, termékeink „utókövetését”, megbízható szakszervizelését, karbantartását.

Ezen belül is nagy hangsúlyt fektettünk az elektronikai karbantartási részlegünk profi, mindig naprakész fejlesztésére.

Ennek megfelelően létrehoztuk saját márkaszervizünket, szakképzett szervizes kollégákkal, elektromos járművek karbantartására és javítására specializálódott szakemberekkel.

 

 

A megnövekedett igények kielégítésére ma már nem csak márkaszervizként, hanem márka független szakszervizként is üzemel karbantartó részlegünk, vállaljuk máshol vásárolt elektromos járművek javítását, karbantartását is.

Elmondhatjuk magunkról, hogy bemutatótermünkben, helyben, a lehető legrövidebb időn belül vagyunk képesek vásárlóink karbantartási és javítási igényeit kielégíteni. Sokszor olyan elektronikai problémát is megoldunk, amit mások feladtak.

A járművek mechanikai és elektronikai részeinek karbantartásához, javításához külön-külön szakemberek állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Legyen szó garanciális karbantartásról, javításról, tartozék vagy egyéb kiegészítő alkatrészek felszereléséről, vagy akár hagyományos kerékpár elektromossá alakításáról, esetleg csak kérdéseid lennének a termékekkel kapcsolatban, vagy műszaki segítségre szorulsz, szervizes munkatársaink segítőkészen várják hívásod!

Szervizünk közvetlen számon elérhető: +36 70 600 1249