Elektromos moped

A termékeinket összeszerelve, beüzemelve, menetkészen adjuk át az ügyfeleinknek, házhozszállítás kérésénél is!

Mozgásukban korlátozottaknak 60%-os állami támogatás igényelhetőKATTINTSON IDE a támogatás részleteinek megismeréséhez!

Az államtól kapott utalvány az üzletünkben beváltható, az itt látható áraknak a 40 százalékát kell csak kifizetni!

 

Tekintse meg BÉRELHETŐ járműveinket is: https://rokkantkocsiberles.hu/

Sorrend:
 • AGM akkumulátor
 • többféle színben
 • 900 W-os motor
Külső raktáron
554 900 Ft helyett
 • AGM akkumulátor
 • többféle színben
 • 900 W-os motor
Külső raktáron
589 900 Ft helyett
 • AGM akkumulátor
 • többféle színben
 • 1000 W-os motor
Külső raktáron
599 900 Ft helyett
 • dupla ülés
 • differenciálmű
 • ülés alatti zárható rekesz
Külső raktáron
674 900 Ft helyett
 

Elektromos moped vagy elektromos kerekesszék?

Bár a kétféle mozgást segítő eszköz között lényeges különbségek vannak, az Ön igényeitől és személyes preferenciáitól függ, hogy végül melyik a megfelelő az Ön számára. Felvázoltunk néhány olyan tényezőt, amelyet érdemes figyelembe vennie, mielőtt a vásárlásról dönt. A mozgást segítő eszközök, ide értve az elektromos kerekesszékeket és az elektromos mopedeket, nagyobb függetlenséget és önállóságot biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Mindkét változat lehetővé teszi, hogy a felhasználó számos napi tevékenységet elvégezzen, például elmenjen a boltba vagy meglátogassa a barátokat és a családot.


Az elektromos moped olyan emberek számára készült, akik otthonukban még könnyen mozognak, de nehezen tudnak hosszú távolságokat gyalogolni. Az elektromos moped nagy választékban kapható, a kisebb modellektől kezdve egészen a nagy teherbírású és teljesítményű, meredek hegyeken való közlekedésre és nagy távolságok megtételére is képes mopedekig.

Az elektromos kerekesszékek sok tekintetben hasonlóak, mivel a járási nehézségekkel küzdő emberek segítésére tervezték őket. Kisebb fordulókörük és kisebb kerekük miatt azonban inkább beltéri használatra alkalmasak.

Ha otthon használja, akkor jó eséllyel sok időt tölt majd a mozgást segítő eszközével. Az elektromos kerekesszékek több ülőhelyet kínálnak a kényelem érdekében, puhább ülésekkel rendelkeznek, és a lábtartó felemelésével vagy leengedésével állítható az üléspozíció.


Működés és manőverezhetőség


Az elektromos kerekesszékeket a kartámaszra szerelt joystickkal lehet működtetni, így az irányításhoz kevesebb felsőtest mozgékonyságra van szükség. Az elektromos mopedeket kormány markolat gázkarral működtetheti, és mindkét kezére szükség van a kormányzáshoz és a funkciók használatához.

Az elektromos kerekesszékeknek kisebb a fordulókörük, mint az elektromos mopedeknek. Bár vannak beltéri használatra tervezett, szűkebb fordulókörrel rendelkező kis mopedek, a beltéri manőverezéshez több helyre lesz szüksége a bútorok között.


Sebesség és távolság


Az elektromos kerekesszékek maximális sebessége 6 km/óra, és egyetlen feltöltéssel legfeljebb 15 km-t tudnak megtenni. Ezt olyan dolgok befolyásolhatják, mint a terepviszonyok és a felhasználó súlya.

Ha a távolság aggodalomra ad okot, akkor az elektromos moped jobb választás lehet. Egy robusztus elektromos moped akár 25km/h sebességgel is képes haladni, és egyetlen töltéssel akár 50km távolságot is megtehet. Bár a maximális sebesség és távolság a terepviszonyoktól függ, az elektromos mopedeket úgy tervezték, hogy nagy távolságokat tegyenek meg a szabadban.

Bár az elektromos kerekesszékek kültéren is használhatók, jobban használhatóak sík, egyenletes terepen és enyhe lejtőkön, például feljárókon. Ha nehéz terepen és dombokon kell közlekednie, az elektromos moped biztosíthatja a szükséges teljesítményt és stabilitást.