Elektromos roller

Válasszon minket, ha szeretne szakszerű segítségnyújtást kapni az igényeinek megfelelő elektromos roller kiválasztásához.


Bemutatótermünkben lehetőséget biztosítunk az elektromos rollerek kipróbálására, kollégáink bemutatják a termékek használatát, végigvezetik Önt a beállításokon, karbantartási tanácsokat adnak, és minden egyéb felmerülő kérdésre igyekeznek választ adni. Amennyiben a helyszínen szeretné megvásárolni a kiszemelt elektromos rollert, összeszerelve, beüzemelve adjuk át Önnek.

Ha inkább a webáruházunkból vásárolna, kérdéseivel forduljon a telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06-70-600-8118 telefonszámon, vagy kérjen visszahívást a termékek adatlapján található űrlap kitöltésével!

Olvassa el az elektromos rollereket összehasonlító cikkünket! (kattintson ide)

Sorrend:
 • 256 színű RGB hangulatvilágítás
 • Sebességgel változó fényritmus
 • Stílusos dizájn a gyerekek és a tinik számára
Külső raktáron
109 900 Ft helyett
-7%
 • 8.5 hüvelykes elülső és hátsó perforált abroncsok
 • kettős fékrendszer - elektronikus és mechanikus
 • Sencor alkalmazás
Raktáron
123 900 Ft helyett
114 900 Ft
-6%
 • 10 hüvelykes elülső és hátsó perforált abroncsok
 • kettős fékrendszer - elektronikus és mechanikus
 • Sencor alkalmazás
Külső raktáron
169 900 Ft helyett
159 900 Ft
 • Hatótáv akár 50km
 • 10 inch-es kerékméret
 • Terhelhetőség: 120kg
Külső raktáron
179 900 Ft helyett
-28%
 • fiatalos dizájn
 • bővíthető akkumulátor
 • tárcsafék
Raktáron
249 900 Ft helyett
180 900 Ft
-28%
 • fiatalos dizájn
 • bővíthető akkumulátor
 • tárcsafék
Raktáron
249 900 Ft helyett
180 900 Ft
-17%
 • Pininfarina design
 • 10" tömlős kerekek
 • max. 600W teljesítmény
Raktáron
239 900 Ft helyett
199 900 Ft
 • első-hátsó dobfék
 • német minőség
 • csekély súly
Nincs raktáron
199 900 Ft helyett
 

Miért érdemes elektromos roller mellett dönteni?

                                              

Az elektromos roller olcsó, kényelmes és praktikus közlekedési eszköz. Bárhová mehet, és élvezheti, hogy a helyi közlekedés gyors és egyszerű. Az elektromos roller a legszórakoztatóbb közlekedési mód. Az elektromos roller vezetése olyan érzést kelt, mintha a szárazföldön síelne.

Az e-roller olcsó és megfizethető, mivel nem fogyaszt benzint vagy kőolaj alapú üzemanyagot, nincsenek havi fix fenntartási költségei, ráadásul a rollerrel közlekedés környezetbarát. A legtöbb elektromos roller olyan kompakt kialakítású, hogy kis helyen tárolható bárhol a házban, vagy az úti célján. Az elektromos rollerekkel összehajtva akár a buszokra vagy vonatokat is felszállhat, egy elektromos roller kiválóan ki tudja egészíteni a tömegközlekedést.

 Az ország egyik legnagyobb elektromos roller kereskedőjénél, az Ultimate e-Bike-nál sokféle kivitelű elektromos roller áll rendelkezésre. Ezen az oldalon az elektromos rollerek széles választékát találja a kis méretűtől a nagy méretűig, alapmodellektől kezdve a középkategórián át az abszolút legfelső kategóriás modellekig. Legyen nagykerekű elektromos roller, üléses elektromos roller, esetleg használt elektromos roller, nálunk mindent megtalálhat. Az elektromos rollerek különböző színekben kaphatók a oldalunkon, így ki tud választani egy, a személyiségét tükröző színt.

 

Mire kell figyelni egy elektromos roller kiválasztásakor?

Ha elektromos roller vásárlása mellett döntesz, akkor a legjobb, ha először átgondolod, mit vársz tőle. A kialakítás mellett más tényezők is fontosak, mint például a súlyhatár, a maximális hatótávolság, a teljesítmény, a maximális sebesség stb. A következő pontok segítenek megismerkedni azokkal a tényezőkkel, amelyek segítenek eldönteni, hogy melyik elektromos roller lesz ideális az Ön számára.

 

HASZNÁLAT

Először is tegye fel a kérdést, hogy hogyan és milyen gyakran szeretné használni a rollert. Ha megbízható közlekedésre van szüksége a munkába vagy az iskolába, akkor jobb, ha egy kifinomultabb modellt választ, amely jobb vízállósággal, nagyobb akkumulátor-kapacitással és jobb motorteljesítménnyel rendelkezik. Ha azonban szórakozásra és alkalmi utazásokra vásárol rollert, akkor választhat alacsonyabb árú elektromos rollert is.

 

VÁZ / SÚLYHATÁR

Az elektromos roller súlyhatárát a váz szilárdsága határozza meg. Minden elektromos roller elbírja egy felnőtt súlyát; azonban egyesek tartósabbak, mint mások. Mi 100 kg, 120 kg, 150 kg súlyhatárral rendelkező rollereket forgalmazunk, kérjük vegye figyelembe, hogy kik fogják használni.

A legtöbb elektromos roller összecsukható vázzal rendelkezik, így könnyen szállítható egyik helyről a másikra. Ennek ellenére jobb, ha tájékozódik, hogy mennyire könnyen összecsukható a roller, és mekkora a súlya. Ezért a roller kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy milyen gyakran fogja cipelni, és mennyi időt kell majd töltenie az össze- és széthajtogatásával.

 

HATÓTÁVOLSÁG

Egy másik fontos tényező az elektromos roller kiválasztásakor a maximális hatótávolság egy akkumulátor ciklusra. A rollerek jelentősen eltérhetnek egymástól a maximális hatótávolságukban. Hasonlítsa össze az egyes rollerek paramétereit, és válasszon olyan rollert, amelynek a maximális hatótávolsága megfelel az Ön igényeinek. A legnagyobb hatótávolságot természetesen a legdrágább, kiváló minőségű akkumulátorral rendelkező elektromos rollerek biztosítják.

 

AKKUMULÁTOR

Az akkumulátor kapacitása kéz a kézben jár a roller maximális hatótávolságával. A maximális hatótávolság általában 25 km és 100 km között van. Az roller hatótávolsága azonban a terepviszonyoktól, a vezetési stílustól és a vezető súlyától is függ. A rollerek hatótávolságát 25 km/h sebességgel mérik a gyártók. Maximális sebesség használatakor a jármű hatótáv jelentősen csökkenhet. Az akkumulátor lemerülési szintjét a roller kijelzőjén figyelheti. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb az akkumulátor kapacitása (Ah), annál nagyobb a maximális hatótávolság.

 

KORMÁNYZÁS

A legtöbb elektromos rollernél a kormányon lévő karokkal gyorsíthat és lassíthat. A rendelkezésre álló sebességek száma eltérő lehet, de a sebesség beállításának módja hasonló marad. (A több sebességváltozat megléte különösen akkor hasznos, ha van egy gyermeke, aki szintén használni fogja a rollert.) 1- es sebességfokozatban a legtöbb nagy teljesítményű rollere 25km/h sebességre korlátozódik. Kínálunk tempomat funkcióval ellátott modelleket is, így a roller menet közben egy bizonyos sebességet tart.

 

FÉKRENDSZER

Az elektromos roller fékrendszerére többféle lehetőség van. Gyakran van egy lábfék a hátsó sárvédőn, amely lehetővé teszi a roller azonnali megállítását. Néha egy elektromos fék is része a rollernek, hogy a fékezés zökkenőmentes és kényelmesebb legyen. Lehet egy klasszikus hátsó fék is (dobfék vagy tárcsafék), amelyet a kormányon lévő karral lehet vezérelni. A giroszkópos rendszert használó modelleknél a kormányt magad felé húzva fékezhetsz.

 

KEREKEK

Az elektromos rollerekhez általában kétféle keréktípust használnak - felfújható kerekeket és tömör kerekeket. Egyes modellek kombinálják ezt,, az első felfújható, a hátsó pedig tömör. A tömör kerekek tartós anyagból készülnek, így nem áll fenn a defekt veszélye. Ha egyszer elhasználódnak, ki kell cserélni őket. A felfújható kerekek előnye, hogy alkalmazkodnak az úthoz, és jobban elnyelik az egyenetlen terep okozta ütéseket. Az ütközések további csökkentése érdekében egyes modellek az első keréken lengéscsillapítóval is rendelkezhetnek.

Többféle kerékméret áll rendelkezésre. Általánosságban elmondható, hogy a nagyobb kerekekkel szerelt elektromos rollerek stabilabbak és jobban alkalmasak az egyenetlen terepen való közlekedésre.

 

HAJTÁS

Az elektromos roller meghajtása az azt működtető akkumulátorhoz kapcsolódik. Minél erősebb a motor, annál jobb a vezetési élmény. A motorok alapteljesítménye 250 és 2000W között mozog. A nagyobb teljesítményű elektromos rollerek ideálisak a nehezebb felhasználóknak vagy a hegyre való felfelé haladáshoz. Elektromos rollereket kínálunk láncos vagy kerékagy meghajtással is.

 

Részletesebben szeretne tájékozódni az elektromos rollerek közötti eltérésekről?

Olvassa el az elektromos rollereket összehasonlító cikkünket!(kattintson ide)