HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A már megvásárolt vagy megrendelt terméked, járműved átvételére, többféle lehetőséget is biztosítunk.

HÁZHOZ VISSZÜK A KISZOLGÁLÁST!

A Vásárlóink körében igen közkedveltté és népszerűvé vált házhozszállítási formánkat a „kiszállítás szakember segítségével”-t bevezettük állandó szolgáltatásként.

Ez az ország egész területére igénybe vehető szolgáltatás, amely kényelmes, célszerű, valamint nagy biztonságot adó lehetőség mindenki számára.

Nemcsak a termék kerül Hozzád a legnagyobb gondossággal, és összeszerelt állapotban, hanem személyre szabottan, helyben mutatjuk be új járműved pontos működését, karbantartását. Kollégánk elvégzi a számodra legmegfelelőbb beállításokat, válaszol bármilyen felmerülő kérdésre és elmond minden egyéb fontos tudnivalót.

(A futárcégek csak dobozban, főbb alkatrészeire szét szerelve tudják kiszállítani a terméket, amit otthon, saját kezűleg kell összeszerelni és beállítani. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a futárcégek általi kiszállításánál gyakoriak a termék sérülései is, amikért mi felelősséget nem tudunk vállalni.)

Az általunk kínált lehetőség biztonságot, kényelmet és megelégedést nyújtó szolgáltatás a webáruházunkban vásárló és/vagy a hazaszállítás problémájával küzdő vásárlóink számára egyaránt elérhető.

"KISZÁLLÍTÁS SZAKEMBER SEGÍTSÉGÉVEL" DÍJA:

Budapesten belül: 9.990.- Ft
Pest megyén belül: 19.990.- Ft
Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom, Nógrád megye 19.990.- Ft
Az ország többi részére: 24.990.- Ft

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL - INGYENES

A megvásárolt terméke(ke)t, bemutatótermünkben, egyeztetés után átveheted, illetve személyes vásárlás esetén akár azonnal el is viheted. Üzletünkben való átvétel esetén készre szerelve, üzembe helyezve adjuk át a járműveket, és bemutatjuk a jármű használatát, természetesen teljesen ingyen. 

Címünk: Ultimate e-Bike Bemutatóterem, 1191 Budapest, Nyáry Pál utca 6.

 

 

FÜRGEFUTÁR - GLS

A Fürgefutár egy - a létezését és az üzemeltető gárdáját is tekintve - olyan fiatal vállalkozás, mely annak érdekében született meg 2010-ben, hogy mindenkinek – ifjaknak és időseknek, cégeknek és magánszemélyeknek – lehetőséget biztosítson csomagküldésre Magyarországon.

Termékek össztömege Kiszállítási díj
0 - 15 kg 1990 Ft
15 - 20 kg 2390 Ft
20 kg felett Kérjük érdeklődjön

 

A fizetési mód kiválasztása után pontosan látni fogja, hogy az Ön megrendelni kívánt termékeihez milyen szállítási módok állnak rendelkezésre.

Magyarországon kívüli rendelések esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.