HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A már megvásárolt vagy megrendelt terméked, járműved átvételére, többféle lehetőséget is biztosítunk.

 

HÁZHOZ VISSZÜK A KISZOLGÁLÁST!

A Vásárlóink körében igen közkedveltté és népszerűvé vált házhozszállítási formánkat a „kiszállítás szakember segítségével”-t bevezettük állandó szolgáltatásként.

Ez az ország egész területére igénybe vehető szolgáltatás térítési díj ellenében, ami egy kényelmes és célszerű, valamint biztonságot adó lehetőség mindenki számára.

Nemcsak a termék kerül Hozzád a legnagyobb gondossággal, és összeszerelt állapotban, hanem személyre szabottan, helyben mutatjuk be új járműved pontos működését, karbantartását, kollégánk elvégzi a számodra legmegfelelőbb beállításokat, válaszol bármilyen felmerülő kérdésre és elmond minden egyéb fontos tudnivalót.

(A futárcégek csak dobozban főbb alkatrészeire szét szerelve tudják kiszállítani a terméket, amit otthon saját kezűleg kell összeszerelni és beállítani. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a futárcégek általi kiszállításánál gyakoriak a termék sérülések is, amikért mi felelősséget nem tudunk vállalni.)

Az általunk kínált lehetőség biztonságot, kényelmet és megelégedést nyújtó szolgáltatás a webáruházunkban vásárló és/vagy a hazaszállítás problémájával küzdő vásárlóink számára egyaránt.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS DÍJA:

 

Budapesten belül: 6.990.- Ft
Pest megyén belül: 9.990.- Ft
Az ország többi részére: 14.990.- Ft

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megvásárolt terméke(ke)t, bemutatótermünkben egyeztetés után átveheted, illetve személyes vásárlás esetén akár azonnal el is viheted.

 

Címünk:
Ultimate e-Bike Bemutatóterem és Szerviz
1066 Budapest, Ó utca 6.