Kugoo S1 Pro szerviz

 

Szervizünk közvetlen számon elérhető: +36 70 600 1249

 

A legnépszerűbb szolgáltatások munkadíjai:

Gumicsere Kugoo S1/S1 Pro motoron 24000 Ft.-

Gumicsere Kugoo S1/S1 Pro hátsó keréken 20000 Ft.- 

Egyéb árak: 

Kugoo S1/S1 Pro vezérlés csere 35000 Ft.-

Kugoo S1/S1 Pro futómű felújítás 10000 Ft.-tól

Más problémával kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06706001249 telefonszámon.

 

Egyéb alkatrészek: https://www.ultimate-ebike.com/alkatreszek/elektromos-roller-alkatreszek/kugoo-s1

Cégünk megalapításakor elsődleges szempontnak tartottuk termékeink „utókövetését”, megbízható szakszervizelését, karbantartását.

Ezen belül is nagy hangsúlyt fektettünk az elektronikai karbantartási részlegünk profi, mindig naprakész fejlesztésére. Ennek megfelelően létrehoztuk saját márkaszervizünket, szakképzett szervizes kollégákkal, elektromos járművek karbantartására és javítására specializálódott szakemberekkel.

Ez a szerviz később a megszerzett tapasztalatok alapján márkafüggetlenné alakult. Rollerek közül a következő márkák szervizelésében van jártasságunk:

 

 

 

 

Bátran fordulhat hozzánk máshol vásárolt elektromos járművének javításával, karbantartásával is. Elektromos motorokkal, mopedekkel, kerekesszékekkel, kerékpárokkal is foglalkozunk! 

A járművek mechanikai és elektronikai részeinek karbantartásához, javításához külön-külön szakemberek állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 


8 év tapasztalat

Szervizünk 2014-ben kezdte meg a működését, azóta több ezer jármű fordult meg nálunk. Csak minőségi munkát végzünk, és minden javításra garanciát vállalunk.


Óriási alkatrészraktár

Nálunk olyan elektromos járművekhez is találhat alkatrészt, amiről mások még nem is hallottak. Hozzánk bizalommal fordulhat.


Közvetlen kapcsolat a gyártókkal

Termékeik hivatalos forgalmazójaként azonnali támogatást kapunk. Ez azt jelenti, hogy gyorsan kapunk alkatrészt, ismerjük a rollerek esetleges hibáit, és a gyártó útmutatása alapján tudunk szerelni.

 

Legyen szó karbantartásról, garanciális javításról, tartozék vagy egyéb kiegészítő alkatrészek felszereléséről, vagy akár hagyományos kerékpár elektromossá alakításáról, esetleg csak kérdéseid lennének a termékekkel kapcsolatban, vagy műszaki segítségre szorulsz, szervizes munkatársaink segítőkészen várják hívását!