A már megvásárolt vagy megrendelt terméked, járműved átvételére, többféle lehetőséget is biztosítunk.

Házhoz visszük a kiszolgálást!

A Vásárlóink körében igen közkedvelté és népszerűvé vált házhozszállítási formánkat a „kiszállítás szakember segítségével”-t bevezettük állandó szolgáltatásként.

Ez az ország egész területére igénybe vehető szolgáltatás térítési díj ellenében, ami egy kényelmes és célszerű, valamint biztonságot adó lehetőség mindenki számára.

Nemcsak a termék kerül Hozzád a legnagyobb gondossággal, és összeszerelt állapotban, hanem személyre szabottan, helyben mutatjuk be új járműved pontos működését, karbantartását, kollégánk elvégzi a számodra legmegfelelőbb beállításokat, válaszol bármilyen felmerülő kérdésre és elmond minden egyéb fontos tudnivalót.

(A futárcégek csak dobozban főbb alkatrészeire szét szerelve tudják kiszállítani a terméket, amit otthon saját kezűleg kell összeszerelni és beállítani. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a futárcégek általi kiszállításánál gyakoriak a termék sérülések is, amikért mi felelősséget nem tudunk vállalni.)

Az általunk kínált lehetőség biztonságot, kényelmet és megelégedést nyújtó szolgáltatás a webáruházunkban vásárló és/vagy a hazaszállítás problémájával küzdő vásárlóink számára egyaránt.

Amennyiben ezt a szolgáltatást választod, kérjük, minden esetben egyeztess velünk a részletekről.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS DÍJA:

Budapesten belül:6.990.- Ft
Pest megyén belül:9.990.- Ft
Az ország többi részére:14.990.- Ft

Személyes átvétel

A megvásárolt terméke(ke)t, bemutatótermünkben egyeztetés után átveheted, illetve személyes vásárlás esetén akár azonnal el is viheted.

Címünk:
Ultimate Electric Bike Bemutatóterem és Szerviz
1066 Budapest, Ó utca 6.

Rendelt termékek átvétele

Raktáron nem lévő, egyedi termékrendelések esetén a kívánt termék érkezéséről az eladóval egyeztetve tudsz pontosan informálódni a vásárlás időpontjában. Minden esetben csak előleg ellenében áll módunkban terméket rendelni, egyedi rendelést leadni, amelynek mértéke a vásárolni kívánt termék 50%-a. A megérkezett áru átvételére, nyitva tartási időben bármelyik időpontot választhatod.