Elektromos járművek szakszervize

Cégünk megalapításakor elsődleges szempontnak tartottuk, termékeink „utókövetését”, megbízható szakszervizelését, karbantartását.

Ezen belül is nagy hangsúlyt fektettünk az elektronikai karbantartási részlegünk profi, mindig naprakész fejlesztésére.

Ennek megfelelően létrehoztuk saját márkaszervizünket, szakképzett szervizes kollégákkal, elektromos járművek karbantartására és javítására specializálódott szakemberekkel.

A megnövekedett igények kielégítésére ma már nem csak márkaszervizként, hanem márka független szakszervizként is üzemel karbantartó részlegünk, vállaljuk máshol vásárolt elektromos járművek javítását, karbantartását is.

Elmondhatjuk magunkról, hogy bemutatótermünkben, helyben, a lehető legrövidebb időn belül vagyunk képesek vásárlóink karbantartási és javítási igényeit kielégíteni. Sokszor olyan elektronikai problémát is megoldunk, amit mások feladtak.

A járművek mechanikai és elektronikai részeinek karbantartásához, javításához külön-külön szakemberek állnak ügyfeleink rendelkezésére.

HÁZHOZ VISSZÜK A KISZOLGÁLÁST!

Mobil elektromos jármű szerviz

Speciálisan felszerelt szervizautóval, szakképzett munkatársunk az ország egész területén, kiszállási díj ellenében a helyszínen tud szervizszolgáltatásokat nyújtani. Így a vidékre vásárolt járműveket, flottákat nem szükséges visszaszállítani Budapestre, helyben tudjuk a garanciális átvizsgálásokat, karbantartásokat és javításokat is elvégezni.

A Vásárlóink körében igen közkedvelté és népszerűvé vált házhozszállítási formánkat a „kiszállítás szakember segítségével”-t bevezettük állandó szolgáltatásként.

A garanciális szervizkiszállás díja:

Budapesten belül: 9.900.- Ft / kiszállás

Pest megyén belül: 14.900.- Ft / kiszállás

Az ország többi részére: 24.900.- Ft / kiszállás

A garanciális javítás természetesen (a kiszállási díjon kívül) díjmentes.

Amennyiben a hiba helyben nem orvosolható, kollégánk a budapesti szervizünkbe szállítja javításra a járművet.

(A megjavított jármű díjmentesesen átvehető, vagy az előbbi, ismételt díjakon vissza is tudjuk azt szállítani az Önök címére)

A javítás elkészülte esetén minden esetben telefonon kiértesítjük!

Ez az ország egész területére igénybe vehető szolgáltatás térítési díj ellenében, ami egy kényelmes és célszerű, valamint biztonságot adó lehetőség mindenki számára.

Nemcsak a termék kerül Hozzád a legnagyobb gondossággal, és összeszerelt állapotban, hanem személyre szabottan, helyben mutatjuk be új járműved pontos működését, karbantartását, kollégánk elvégzi a számodra legmegfelelőbb beállításokat, válaszol bármilyen felmerülő kérdésre és elmond minden egyéb fontos tudnivalót.

(A futárcégek csak dobozban főbb alkatrészeire szét szerelve tudják kiszállítani a terméket, amit otthon saját kezűleg kell összeszerelni és beállítani. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a futárcégek általi kiszállításánál gyakoriak a termék sérülések is, amikért mi felelősséget nem tudunk vállalni.)

Az általunk kínált lehetőség biztonságot, kényelmet és megelégedést nyújtó VIP szolgáltatás a webáruházunkban vásárló és/vagy a hazaszállítás problémájával küzdő vásárlóink számára egyaránt.

De akár megoldás lehet egy meglepetés ajándék küldéséhez is.

Amennyiben ezt a szolgáltatást választod, kérjük, minden esetben egyeztess velünk a részletekről.

Legyen szó garanciális karbantartásról, javításról, tartozék vagy egyéb kiegészítő alkatrészek felszereléséről, vagy akár hagyományos kerékpár elektromossá alakításáról, esetleg csak kérdéseid lennének a termékekkel kapcsolatban, vagy műszaki segítségre szorulsz, szervizes munkatársaink segítőkészen várják hívásod!

Szervizünk közvetlen számon elérhető: +36 70 600 1249