Blog

ELEKTROMOBILITÁS PARTNERNAP

Ultimate e-Bike
Ultimate e-Bike
2020.02.03 11:56
ELEKTROMOBILITÁS PARTNERNAP

 

ELEKTROMOBILITÁS PARTNERNAP 2015 címmel került megrendezésre a St.Lőrinc Golf Club-ban az elektromobilitás népszerűsítését célul kitűző rendezvény, melyre mi is meghívást kaptunk.

A Büki Csaba (Business Contacts alapítója) által szervezett találkozó elsődleges célja, az volt, hogy az elektromos közlekedés jelen eredményeinek és jövőbeli terveinek bemutatásával Magyarország gazdasági szereplőit bevonja és elkötelezetté tegye az elektromobilitás elterjedésének elősegítésébe. Büki Csaba megítélése szerint a közép- és nagyvállalatok döntéshozóinak kiemelkedő szerepe van ennek a tervnek a megvalósításában.

A rendezvény zártkörű és célközönsége elsősorban közép- és nagyvállalatok közép és felsővezetői, döntéshozói. Továbbá, városi futárcégek- ételfutár, virágfutár – kiscsomag szállító futár cégek, javító, szerelő vállalatok, területi képviseltetet ellátó cégek gépjárműbeszerzésért felelős döntéshozói, Önkormányzatok idősgondozással foglalkozó munkatársai. Olyan cégvezetők, vállalkozók akik, nyitottak az elektromos járművek, gépjárművek használatára.

Bízunk benne, hogy mindenki meglátja az elektromos közlekedés elterjedésének a társadalomra ható rendkívűl pozítív előnyeit és lehetőségeit!