Blog

Honnan vásároljak?

Ultimate e-Bike
Ultimate e-Bike
2020.11.25 13:19

Amit Tőlünk kapsz

 

 

E-JÁRMŰVEK LEGNAGYOBB KÍNÁLATA
9-TŐL 99 ÉVES KORIG

Elektromos járművekre specializálódtunk.
Több, mint 80 féle különböző elektromos járművet próbálhatsz ki* és vásárolhatsz meg nálunk.
Innovatív, előremutató termékektől a hétköznapi igényeket kielégítő e-járművekig. Nálunk minden korosztály kedvére válogathat.

AZONNAL RAKTÁRRÓL

Magyarország egyik legnagyobb elektromos jármű raktárkészletével rendelkezünk. Könnyedén vásárolhatsz azonnal raktárról, nem kell heteket, hónapokat várni a kiválasztott termékre.

MODERN BEMUTATÓTEREM

Könnyen elérhető, kellemes környezetet nyújtó bemutatóterem, ahol szabadon ismerkedhetsz sokféle elektromos járműveinkkel. Szakértő, barátságos és segítőkész csapattal várunk, akik a termékeiket ismerik az utolsó csavarig.
Ugorj be hozzánk, és gurulj tovább!

TESZTELÉSI, BÉRLÉSI LEHETŐSÉG

Lehetőséged van tesztelni, mielőtt döntenél, vagy akár bérelheted is járműveinket, hogy hosszabb távon is megbizonyosodj termékeink tulajdonságairól. Vásárlás esetén a bérleti díjat levonjuk a megvásárolni kívánt jármű árából.

Erről bővebben a Bérlés menüpont alatt olvashatsz.

SZAKSZERVIZ

Saját, Ultimate márkaszervizünk és márkafüggetlen, elektromos járművek javítására szakosodott szerviz vár. Így a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk elvégezni a szükséges karbantartásokat, átalakításokat. Nagy alkatrészraktárral rendelkezünk, márkafüggetlen szervizként olyan termékekhez is, amiket nem forgalmazunk.

Erről bővebben a Szerviz menüpont alatt olvashatsz.

KITERJESZTETT GARANCIA

Kiválasztott elektromos járműveinkhez kiterjesztett garancia szolgáltatást biztosítunk! Természetesen enélkül is garanciát vállalunk minden általunk forgalmazott termékre.

Erről bővebben a Garanciális feltételek alatt olvashatsz.

*azokat a termékeket, aminél jeleztük, hogy raktáron van.