Blog

Győztes pályamunka! A’Design Award díjas Túri Tamás elektromos triciklije

Ultimate e-Bike
Ultimate e-Bike
2020.02.03 16:21
Győztes pályamunka!  A’Design Award  díjas Túri Tamás elektromos triciklije

A Cero elektromos tricikli prototípus Túri Tamás (Ultimate csapat tagunk) formatervező munkája, büszkesége.

A háromkerekű megtervezése nemes célt szolgált, hiszen mozgásukban korlátozott emberek fizikoterápiájának és közlekedésének segítésére készült.
A Cero használatával a testi fogyatékkal élő emberek is könnyebben vehetnek részt a szociális közegben.

A pedálozást 250W-os elektromotor segíti de pedálozás nélkül csak a gázkar meghúzásával (akár egy robogón) is működésbe hozhatjuk a motort, és biztosíthatunk vele folyamatos haladást.
Használható csak pedálozással normál kerékpárként, akár fél lábbal is könnyedén tekerhető, hiszen speciális hajtás rendszerel lett ellátva.

Különleges designja teszi finommá, elegánssá. Nem kelti mozgáskolátozottakat segítő jármű hatását. Ami az elérhető ár mellett nagyon fontos célja volt Tamásnak, hiszen a mozgásukban korlátozott emberek is teljes életet szeretnének élni, ezáltal számukra is fontos a megjelenés. Használati funkciójában mégis tökéletesen megfelel ennek a célnak.

Ez a modell választási lehetőséget kínál a mozgáskorlátozott emberek számára. Mozgásuk segítésére már nem csak a „rokkantkocsi” -ként megbélyegzett járműveket választhatják, hanem itt ez a szemetgyönyörködtető jármű, amiről senkinek nem fog többet eszébe jutni semmilyen fogyatékosság, csak a lenyűgöző megjelenés.

Tamás díjnyertes pályamunkájához ULTIMATE elektromos átalakító szettünket választotta. Több konkurens termék közül elmondása szerint az alábbiak alapján döntött mellettünk:

  • legjobb ár
  • azonnali készlet elérhetőség
  • könnyen, jól megközelíthető üzlet
  • segítőkész kiszolgálás

EZZEL A PÁLYAMUNKÁVAL TAMÁS ELNYERTE A VILÁG LEGNAGYOBB ZSŰRIZETT VERSENYÉNEK AZ A’DESIGN AWARD-NAK, A VEHICLE, MOBILITY AND TRANSPORTATION DESIGN KATEGÓRIA, 2016 - 2017. EZÜST FOKOZATÚ DÍJÁT.

Büszkék vagyunk Tamásra, és örülünk, hogy azóta Ultimate csapatunk tagja!

Bővebben a versenyről és a díjról itt olvashattok!