Blog

Miért jó nekem?

Ultimate e-Bike
Ultimate e-Bike
2020.11.19 15:18

Milyen érvek szólnak az elektromos kerékpár mellett?

Hosszabb távokon jelentősen megkönnyíti a felhasználók dolgát, hosszú idő után sem válik kényelmetlenné a tekerés, a rásegítés erőssége folyamatosan szabályozható attól függően, hogy mennyire vagyunk fáradtak, így könnyebben alakul megszokássá a kerékpározás.

Emelkedőn felfelé haladva csak feljebb kell kapcsolnia a rásegítést, addig, amíg már úgy érzi, mint ha sík úton haladna.

Annyi rásegítést kell használnia, amennyire éppen szüksége van! Bárhova eljuthat, ahova csak szeretne.

Elektromos kerékpárok használatával az egész család, vagy baráti társaság együtt túrázhat. Nem kell többé senkit bevárni, mindenki egyforma tempóval tud haladni. Mivel nem olyan nehéz a tekerés, több lehetősége lesz önfeledten gyönyörködni a tájban.

Ha valamilyen műtéten esett át, vagy éppen sérülésből épül fel, akkor is tökéletes választás. Nem kell megerőltetnie magát, mégis mozog, és a szabad levegőn lehet.

A kor előrehaladtával egyre fontosabb, hogy eleget mozogjunk. Az e-bike-nak köszönhetően ez is egyszerűbb lett. Nem szükséges folyamatosan nagy terhelésnek kitenni a testét, a rásegítés erősségének változtatásával szabályozhatja, hogy mennyire erősen kell tekernie.

Kutatások bizonyítják, hogy az elektromos kerékpárt vásárlók hosszabb ideig és gyakrabban tekernek. A gyakori mozgás segíthet a fogyásban, és növeli az állóképességét, így hosszabb ideig maradhat jó kondícióban.

Nagy mennyiségű csomagot szállítana? Elektromos kerékpárral ez is egyszerűbb, tekerésnél nem fogja érezni a hozzáadott súlyt.

Városban való közlekedésre, vagy munkába járáshoz az elektromos rollerek után az e-kerékpár a második leggyorsabb eszköz.

Felmérések szerint 5 kilométeres távon gyorsabb egy autónál, 10 kilométeres távon pedig ugyanolyan gyors, mindezt 0,5-1 forintos kilométerenkénti költséggel.

Ráadásul az autó helyett használt elektromos kerékpár minden szempontból környezetbarátabb, és segíti csökkenteni az ökológia lábnyomát.