Blog

Miért jó nekem?

Ultimate e-Bike
Ultimate e-Bike
2020.11.19 15:18

 

 

Erre a kérdésre általában azt várja az ember, hogy meggyőzzék, miért is kell egy ilyen terméket vásárolnia.               

Mi nem ezt fogjuk tenni, egyszerűen bemutatunk az élethelyzeteket és lehetőségeket (a teljesség igénye nélkül), melyekre ezek a járművek megoldást kínálhatnak!

 

Túl sokat dolgozol..

..és nem marad időd egy kis testmozgásra sem? Ha elektromos kerékpárral jársz dolgozni, nem fogsz megizzadni mire beérsz a munkába, mégis frissen, egy kellemes „bemelegítés” után indulhat a nap! Nem kell fáradtan még munka után hazatekerned. Könnyedén hazajuthatsz, mégis átmozgatod magad, és miközben kikapcsolsz, kalóriát égetsz, illetve a fejed is kiszellőztetheted. Nem beszélve a mozgás egészségre gyakorolt jótékony hatásáról.

Dimbes-dombos területen laksz, meredek utcákon kell járnod?

Eddig el sem indultál biciklivel, mert úgysem tudsz feltekerni, vagy hazatekerni? Most már nem kell tartanod ettől! A megfelelő kerékpár kiválasztásával akár ugyanolyan könnyen feltekerhetsz egy dombon, ahogyan a lejtőn gurulsz lefelé. Rövidebb távok esetén rollert, nagyobb távolságokra elektromos robogót is használhatsz.

 

Sokat jársz a Belvárosban?

Nem kell autóval bemenned, parkolódíjat fizetned és dugókban ácsorognod. Összecsukható kerékpárjainkat akár a csomagtartóba is teheted, P+R parkolóból vagy otthonról begurulhatsz a munkahelyedig, akár fáradság nélkül. Nem kell váltóruha, zuhanyzás, nincs izzadság. Kicsi, városi elektromos rollereinkkel akár tömegközlekedésen is utazhatsz, majd a célig csak végigsuhansz. Nem mellékesen bármelyik elektromos járművünk átlagsebessége jóval nagyobb, mint az araszoló autóké!

 

 

 

Külterületen, vagy kisebb településeken dolgozol?

Lehetőséged nyílik a menetrendtől függetlenül élni, vagy üzemanyagot spórolni és egészségesebben közlekedni, mivel az elektromos hajtással könnyedén, erőlködés, fáradtság és izzadás nélkül tehetsz meg nagyobb távokat is. Vagy dönthetsz úgy is, hogy az eddiginél sokkal gyorsabban érsz a célodhoz, és közben még az edzést is letudod!

 

Sokat túrázol, kirándulsz, szabadidődben kerékpározol?

Egy új dimenzió nyílhat meg előtted, új távolságok, új helyek, melyek elérése eddig nem fért volna bele az idődbe vagy erőnlétedbe. Most ezeket is megteheted! Csak annyi segítséget használj, amennyit szeretnél.

 

 

Nem túrázol, kerékpározol sokat, de a párod vagy a barátaid igen?

Most te is velük mehetsz bátran, mert nem kell félned, hogy hátráltatod edzettebb társaid, vagy lemaradsz tőlük. Könnyedén tarthatod velük a lépést, a különbségek kiegyenlítődnek, sőt jobb lesz ha összeszedik magukat! :)

 

 

Családdal, nagyszülőkkel, vagy kisgyermekkel szeretnél túrázni?

A gyermeküléssel terhelt kerékpár, vagy a nehezen tekerő nagyszülők, esetleg a lustább kamaszok is élvezettel fognak lépést tartani a jobb erőnlétben lévő családtagokkal, barátokkal sőt, ha ilyen kerékpárjuk, elektromos járművük lesz, ők kezdeményezik majd a kiruccanásokat, hogy újra és újra élvezhessék azokat!

 

Túlzsúfoltak a napjaid és nincs időd a testmozgásra?

..de napközben kényelmes, mégis átmozgató járművel közlekedsz, sokat tehetsz egészségedért. Ha csak 1-2 napra leteszed az autót és elektromos járművel közlekedsz, már nem csak a magad, de környezeted egészségéért is tettél.

Már régóta nem végzel semmilyen testmozgást?

Egy ilyen kerékpár nagyszerű lehetőséget nyújt az újrakezdéshez. Te szabályozhatod a rásegítés mértékét, így fokozatosan edzésbe hozhatod magad.

 

 

A fiatalabb vagy közép korosztályhoz tartozol?

…de szereted a kényelmes kerékpározást, vagy nem szereted az izzasztó emelkedőket? Egyszerűen erőlködés nélkül akarsz eljutni A pontból B-be? Akár főiskolára jársz vagy dolgozni, egy e-bike, vagy egy elektromos roller nagy segítségedre lehet, és még élvezni is fogod a közlekedéssel töltött időt! A városnézés, a szórakozás és kikapcsolódás lehetőségei barátokkal vagy párban pedig kimeríthetetlenek. Ha netán elektromos robogóval szeretnél suhanni, nálunk arra is találsz lehetőséget.

 

Az idősebb korosztályhoz tartozol? 

Az elektromos kerékpárokkal újra fittnek, fiatalosnak érezheted magad, nem beszélve a könnyed mozgás egészségre gyakorolt jótékony hatásáról és a környezetkímélő közlekedési formáról. Nagy segítség a napi rutinban, bevásárlásnál jól megpakolható mégis könnyen hajtható.  Akár unokákkal is jó program lehet. Tartalmas élvezetes kikapcsolódásra és programokra nyílik újra lehetőség.

 

 

 

Esetleg valamilyen egészségügyi gonddal küzdesz?

..akkor is tudunk számodra megoldást kínálni, sokféle 3 és 4 kerekű elektromos járműveinkkel.

 

 

És végül, ha nem szeretnél megválni kedvenc kerékpárodtól,

…de jó lenne egy kis elektromos rásegítés, átalakító szettjeinkkel, elektromossá varázsolhatod  hagyományos kerékpárodat is.

 

 

 

 

Összefoglalva:

Elektromos kerékpárjaink és más elektromos járműveink nem hívatottak a normál kerékpárok kiváltására, lecserélésére.

Csupán kiegészítik azokat, és ezáltal szélesebb körben is lehetőséget nyújtanak egy autómentes, egészséges és környezetkímélő közlekedési forma elérésére.