NIU U Pro elektromos robogó
NIU U Pro elektromos robogó
NIU U Pro elektromos robogó
NIU U Pro elektromos robogó

NIU U Pro elektromos robogó

Bosch - NIU fejlesztés
Panasonic Lithium-Ion 48V / 21 Ah
40 Km/h (Elektronikusan korlátozva)

699 900 799 990

Ft

Készleten

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

260 millió kilométernyi adat

A különböző vezetési szokások, a gyorsítás módjai és az energiafogyasztás mind hatással vannak a megtehető távolságra. Több mint 250 millió kilométernyi felhasználható adattal sikeresen feltérképeztük a valódi városi paramétereket a mindennapi vezetési szokások tükrében. 150 000 felhasználót használva tanulmányi mintánkban létrehoztunk egy intelligens robogót, amely célzottan a városi közlekedők számára készült.

Új, hat tengelyes mozgásérzékelő

Az U-sorozatú lopásgátló riasztási pontossági tartománya mindössze 3 méterre csökkent az új MEMS hatsejtes mozgásérzékelőnek köszönhetően. A fedélzeti giroszkóp segítségével a jármű gyorsulásának és GPS-pozícionálásának mérésére képesek vagyunk pontosabban azonosítani a robogó illetéktelen mozgását.

A hattagú MEMS nemcsak lopásgátló eszköz. Mindenféle mozgást észlel a robogójában. Még akkor is értesítést kaphat a telefonra, ha a robogó felborul.

Biztonság

A beépített GPS-nyomkövető minden robogóról jelzést küld a szervernek, ha azonosítatlan mozgást érzékel. A tulajdonos azonnal értesül a lopásról és a robogó folyamatos helyzetéről.

 
Motor: Bosch - NIU fejlesztés Akkumulátor: Panasonic Lithium-Ion 48V / 21 Ah
Megtehető táv: 30-40 kmTöltési idő: 7 h
Mászóképesség: 13 %Súly: 40 kg

Ehhez a termékhez ajánljuk