Honnan vásároljak?

Menj biztosra!

Vállalatunk elsőként a magyarországi piacon már több száz elégedett vásárlóval a háta mögött vár, hogy megoszthassa Veled az Ultimate teljes körű gondoskodását. Legyen szó próbáról, bérlésről, 1 vagy több termék vásárlásáról, magabiztos szervizhátteret is biztosítva állunk rendelkezésedre.

Amit Tőlünk kapsz
E-JÁRMŰVEK LEGNAGYOBB KÍNÁLATA
9-TŐL 99 ÉVES KORIG

Elektromos járművekre specializálódtunk.
Több, mint 24 féle különböző elektromos járművet próbálhatsz ki, bérelhetsz és vásárolhatsz meg nálunk.
Innovatív előremutató termékektől a hétköznapi igényeket kielégítő e-járművekig. Nálunk minden korosztály kedvére válogathat.

AZONNAL RAKTÁRRÓL

Magyarország legnagyobb elektromos jármű raktárkészletével rendelkezünk. Könnyedén vásárolhatsz azonnal raktárról, nem kell heteket, hónapokat várni a kiválasztott termékre.

MODERN BEMUTATÓTEREM

Könnyen elérhető, kellemes környezetet nyújtó, bemutatóterem, ahol szabadon ismerkedhetsz sokféle elektromos járműveinkkel. Szakértő, barátságos és segítőkész csapattal várunk, akik a termékeiket ismerik az utolsó csavarig.
Ugorj be hozzánk, és gurulj tovább!

TESZTELÉSI, BÉRLÉSI LEHETŐSÉG

Lehetőséged van tesztelni, mielőtt döntenél, vagy akár bérelheted is járműveinket, hogy hosszabb távon is megbizonyosodj termékeink tulajdonságairól. Vásárlás esetén a bérleti díjat levonjuk a megvásárolni kívánt jármű árából.

Erről bővebben a Bérlés menüpont alatt olvashatsz.

SZAKSZERVIZ

Saját, Ultimate márkaszervizünk és márkafüggetlen, elektromos járművek javítására szakosodott szerviz vár. Így a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk elvégezni a szükséges karbantartásokat, átalakításokat. Mobil szervizautót is üzemeltetünk, ezáltal az ország teljes területén elérhető szervizszolgáltatásunk.

Erről bővebben a Szerviz menüpont alatt olvashatsz.

INGYENES ELSŐ SZERVIZ , +GARANCIA

Minden megvásárolt elektromos járművünkhöz ingyenes első szerviz szolgáltatást biztosítunk! Természetesen garanciát vállalunk minden általunk forgalmazott Ultimate- termékre, sőt további kibővített garancia vásárlására is lehetőséget adunk.

Erről bővebben a Garanciális feltételek alatt olvashatsz.