Miért jó nekem?

Erre a kérdésre általában azt várja az ember, hogy meggyőzzék, miért is kell egy ilyen terméket vásárolnia.

Mi nem ezt fogjuk tenni, egyszerűen bemutatunk a teljesség igénye nélkül élethelyzeteket és lehetőségeket, melyekre ezek a járművek megoldást kínálhatnak!

Túl sokat dolgozol?

..és nem marad időd egy kis testmozgásra. Ha elektromos kerékpárral jársz dolgozni, nem fogsz megizzadni mire beérsz a munkába, még is frissen, egy kellemes „bemelegítés” után indulhat a nap! Nem kell fáradtan még munka után hazatekerned. Könnyedén hazajuthatsz, még is átmozgatod magad, és miközben kikapcsolsz kalóriát égetsz, illetve a fejed is kiszellőztetheted. Nem beszélve a mozgás egészségre gyakorolt jótékony hatásáról.

Dimbes-dombos területen laksz, meredek utcákon kell járnod?

Eddig el sem indultál biciklivel, mert úgysem tudsz feltekerni, vagy hazatekerni? Most már nem kell tartanod ettől! A megfelelő kerékpár kiválasztásával akár ugyanolyan könnyen hazaérhetsz, ahogyan a lejtőn gurulsz lefelé. Rövidebb távok esetén rollert, nagyobb távolságokra elektromos robogót is használhatsz.

A Belvárosban dolgozol?

Nem kell autóval bemenned, parkolódíjat fizetned és dugókban ácsorognod. Összecsukható kerékpárjainkat akár csomagtartóba is teheted, P+R parkolóból vagy otthonról begurulsz a munkahelyedig, akár fáradság nélkül. Nem kell váltóruha, zuhanyzás, nincs izzadság. Kicsi, városi elektromos rollerjeinkkel akár tömegközlekedésen is utazhatsz, majd a célig csak végig suhansz. Nem mellékesen bármelyik elektromos járművünk átlagsebessége jóval nagyobb, mint az araszoló autóké!

Külterületen, vagy kisebb településeken dolgozol?

Lehetőséged nyílik a menetrendtől függetlenül élni, vagy üzemanyagot spórolni és egészségesebben közlekedni, mivel az elektromos hajtással könnyedén, erőlködés, fáradság és izzadás nélkül tehetsz meg nagyobb távokat is. Vagy dönthetsz úgy is, hogy az eddiginél sokkal gyorsabban érsz a célodhoz, és közben még az edzést is letudod!

Sokat túrázol, kirándulsz, szabadidődben kerékpározol?

Egy új dimenzió nyílhat meg előtted, új távolságok, új helyek, melyek elérése eddig nem fért volna bele az idődbe vagy erőnlétedbe. Most ezeket is megteheted! Csak annyi segítséget használj, amennyit szeretnél.

Nem túrázol, kerékpározol sokat, de a párod vagy a barátaid igen?

Most te is velük mehetsz bátran, mert nem kell félned, hogy hátráltatod edzettebb társaid, vagy lemaradsz tőlük. Könnyedén tarthatod velük a lépést, a különbségek kiegyenlítődnek, sőt jobb lesz ha összeszedik magukat! :)

Családdal, nagyszülőkkel, vagy kisgyermekkel szeretnél túrázni?

A gyermeküléssel terhelt kerékpár, vagy a nehezen tekerő nagyszülők, esetleg a lustább kamaszok is élvezettel fognak lépést tartani a jobb erőnlétben lévő családtagokkal, barátokkal, sőt ha ilyen kerékpárjuk ,elektromos járművük lesz, ők kezdeményezik majd a kiruccanásokat, hogy újra és újra élvezhessék azokat!

Túlzsúfoltak a napjaid és nincs időd a testmozgásra?

..de napközben kényelmes, mégis átmozgató járművel közlekedsz, sokat tehetsz egészségedért. Ha csak 1-2 napra leteszed az autót és elektromos járművel közlekedsz, már nem csak a magad, de környezeted egészségéért is tettél.

Már régóta nem végzel semmilyen testmozgást?

Egy ilyen kerékpár nagyszerű lehetőséget nyújt az újrakezdéshez. Te szabályozhatod a rásegítés mértékét így fokozatosan edzésbe hozhatod magad.

A fiatalabb vagy közép korosztályhoz tartozol?

…de szereted a kényelmes kerékpározást, vagy nem szereted az izzasztó emelkedőket? Egyszerűen erőlködés nélkül akarsz eljutni A pontból B-be? Akár főiskolára jársz vagy dolgozni, egy e-bike, vagy egy elektromos roller nagy segítségedre lehet, és még élvezni is fogod a közlekedéssel töltött időt! A városnézés, szórakozás és kikapcsolódás lehetőségei barátokkal vagy párban pedig kimeríthetetlenek. Ha netán elektromos robogóval szeretnél suhanni, nálunk arra is találsz lehetőséget.

Az idősebb korosztályhoz tartozol?

Az elektromos kerékpárokkal újra fittnek, fiatalosnak érezheted magad, nem beszélve a könnyed mozgás egészségre gyakorolt jótékony hatásáról és a környezetkímélő közlekedési formáról. Nagy segítség a napi rutinban, bevásárlásnál jól megpakolható mégis könnyen hajtható. Akár unokákkal is jó program lehet. Tartalmas élvezetes kikapcsolódásra és programokra nyílik újra lehetőség.

Esetleg valamilyen egészségügyi gonddal küzdesz?

..akkor is tudunk számodra megoldást kínálni, sokféle 3 és 4 kerekű elektromos járműveinkkel.

Vállalkozási céljaid megvalósításához, teher szállításhoz keresgélsz?

Ezekhez is remek megoldást kínálnak teherhordásra alkalmas felépítményekkel felszerelt változataink.

És végül, ha nem szeretnél megválni kedvenc kerékpárodtól,

…de jó lenne egy kis elektromos rásegítés, átalakító szettjeinkkel, elektromossá varázsolhatod hagyományos kerékpárodat is.

Összefoglalva:

Elektromos kerékpárjaink és más elektromos járműveink nem hívatottak a normál kerékpárok kiváltására, lecserélésére.

Csupán kiegészítik azokat, és ezáltal szélesebb körben is lehetőséget nyújtanak egy autómentes, egészséges és környezetkímélő közlekedési forma elérésére.