Benned is az a kép él még, hogy a rollerek csak gyerekeknek valók? Ha igen, akkor ezt nagyon gyorsan felejtsd el! A rollerek az elmúlt években olyan robbanásszerű fejlődésen mentek keresztül, amelyek végképp kiemelték őket az egyszerű gyerekjáték kategóriából! (Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lennének többé szuper játékszerek a gyerekeknek, de ettől ma már jóval többről van szó!) 

Nézzünk is gyorsan, hogy mire lehetsz képes egy-egy forradalmi két vagy éppen háromkerekű rollerrel. 

Néhány ok, miért érdemes elektromos rollerre váltani

Emeld új szintre a közlekedést!

Könnyen és gyorsan eljuthatsz a célodhoz, nem kell a dugóban várakoznod. Egy elektromos rollerrel izzadságmentesen juthatsz el A-ból B-be. Kombináld akár tömegközlekedéssel vagy hagyd az autót egy P+R parkolóban és utána pattanj a kis kétkerekű bestiádra. Egy gyors mozdulattal összecsukhatod és már viheted is magaddal az iskolába vagy az irodába.

Gondolkodj zöldben!

Nem mondjuk, hogy ezzel aztán kiválthatod az autót, de igenis sokat tehetsz a környezetedért, ha legalább a rövidebb távokon a garázsban hagyod a négykerekűdet és inkább rollert választod. Vagy kombináld a kettőt, ahogy neked kényelmes. :)

Kombináld üléssel!

Egy komolyabb elektromos rollerrel könnyedén felkapaszkodhatsz emelkedőkön is és akár 25 km-t is megtehetsz egyetlen töltéssel. Értelemszerűen egy ilyen hosszabb távon kényelmesebb lehet ülni, emiatt választhatsz akár olyan rollert is, amelyik üléssel van ellátva. Plusz, ha egyensúlybeli problémákkal küzdesz, vagy egyszerűen nehezebben bírod az állást, akkor is inkább az üléssel ellátott rollereket ajánljuk neked.

Kiválasztottuk Nektek 3 kedvencünket! 

Ultimate Jam 

Ultrakönnyű, szuperkompakt és nagyon fürge! Ezeket emelnénk ki, ha csak a három legfontosabb tulajdonságára szeretnénk koncentrálni ennek a kezes kis jószágnak. Tökéletes társ a városi közlekedésben, a továbbfejlesztett zárszerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt összecsukhatod és kinyithatod. Kényelmesen elfér az autó csomagtartójában, az irodában az íróasztal alatt, de a villamoson sem fogsz vele feltűnést kelteni. A carbon váznak köszönhetően pedig az egész roller nem több 7,4 kg-nál! Ne tévesszen meg a kis méret, nagyon kitartó kis gép, egyetlen töltéssel akár 25 km-t is megtehetsz. Nem kis teljesítmény, ugye? 

 

Ultimate BP

Tökéletes belépő jármű az elektromos rollerek világába. Könnyű (mindössze 8 kg!), ultrakompakt, juharfa boarddal ellátott kis városi cirkáló, ami biztos társad lesz a mindennapi közlekedésben. Csakúgy, mint a Jamet, a BP-t is egyetlen mozdulattal összecsukhatod és kinyithatod, kis méretének köszönhetően pedig túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindenhol kényelmesen elfér. A beépített innovatív technológiának hála egy kifejezetten gazdaságos járgány, amellyel akár 25 km-t is megtehetsz egyetlen töltéssel. Az Ultimate BP egy igazi bestseller, nem véletlenül. 

Ultimate Raven

A Raven egy igazi nagyágyú! Elsősorban tapasztaltabb rollerezőknek ajánljuk ezt az összkerék  meghajtású rollercsodát. A Ravennel az akár 55 km/órás végsebességet is elérheted és a 25%-os emelkedőkön is gond nélkül felkapaszkodik. Ez az e-roller egy töltéssel simán elvisz 50 km távolságra. Tökéletes társ egész napos városnézéshez, de a munkába/iskolába járáshoz és mindennapi ügyek intézésében is egyedülálló partner.

Reméljük, most már kicsit jobban belelátsz az e-rollerek világába. Ha sikerül felkeltenünk az érdeklődésedet, akkor mindenképp gyere el bemutatótermünkbe, ahol óriási választékkal és szakképzett értékesítőkkel várunk. Gyere el, próbáld ki és gurulj haza már a saját rollereddel!
 

2018.05.25.

Vissza