A nyár közepén járunk, gyönyörű az idő szinte minden nap. Van, aki strandra megy úszni és napozni. Van, aki túrázni megy a hegyekbe, hogy gyönyörködjön a természet adta szépségben. Van viszont még egy népszerű program, illetve kikapcsolódás, ez a bicikli túra. Így nyáron sokan szeretik körbe biciklizni a Balatont a családdal, vagy baráti körben. A kalandvágyók vadabb terepeket kedvelnek, hegyen és völgyön át száguldanak, míg fel nem gyulladnak az adrenalintól.
 
Ez mind szép és jó, de valljuk be, több tíz kilométeren keresztül tekerni elég fárasztó tud lenni. Az az égő érzés a combokban hamar el tudja venni az örömteli pillanatokat a tekeréstől, legyen bármilyen szép is táj, melyen éppen keresztülhajtunk. Az emelkedők és a szembeszél is nagy ellensége tud lenni a kényelmes bringatúráknak.
 
Az előbb leírtakat mindenki el tudja képzelni, aki valaha is ült már biciklin, ahogy azt is, hogy mennyire jól tud esni a hátszél tekerés közben. Egy elektromos kerékpár pontosan ezt a „hátszelet” biztosítja, mivel a kerékpárban lévő elektromos motor segíti a pedálozást. Ez nem azt jelenti, hogy kényelmesen hátradőlhetünk, és a „szekér” megy magától, mint egy elektromos robogón, hanem kapunk egy kis plusz segítséget, egy kis extra erőt.
 
Az elektromos kerékpároknak is több fajtája létezik. Van, amit konkrétan terepre gyártottak a vadabb útvonalakhoz. Természetesen létezik egyszerű városi verzió is a megszokott arculattal és vannak felvágósabb, exkluzívabb designnal ellátott biciklik is.
 
Erdei túrákhoz tökéletes választás lehet az ULTIMATE RAID, melyet az akadályok legyőzésére terveztek. Nem kell sajnálni, hisz bírja a gyűrődést, bármilyen vad terepre alkalmas, hegyen-völgyön át képes utat törni magának. Felfedezőknek ajánljuk, akik körbe bicikliznék akár az egész országot is.

Ultimate Raid

Ultimate Raid
 

Ha télen és nyáron is tekerni vágysz, de extravagánsabb megjelenésre is, akár hóban vezessen az utad, akár a tengerparti homokban cruise-olj, akkor az ULTIMATE MASSIF biciklit imádni fogod. Ez egy fatbike, hatalmas kerekekkel és az elektromotor erejével. 

Ultimate Massif

Ultimate Massif

Nem csak a rázós erdei terepeken segíthetnek az elektromos járművek. Több városi kialakítás is létezik, melyeket az aszfaltra szántak és a kényelmes tekerésre. Könnyebb biciklitúrákra is tökéletesen alkalmas az ULTIMATE MIRAGE, mely klasszikus formájával és modern meghajtásával nem okozhat csalódást senkinek. 

Ultimate Mirage

Ultimate Mirage

Biztos mindenkinek még a lelki szemei előtt vannak a régi camping biciklik is, azok a kompakt, egyszerű és összecsukható kerékpárok, mely minden utazó jó barátja. Az ULTIMATE CITY az elektromos kialakítása a régi nagy slágernek. Megújult design és elektromos „szív” garantálja a megbízhatóságot és mobilitást.

Ultimate City

A klasszikus és továbbfejlesztett kerékpárokkal könnyebb a városi közlekedés, de a formatervezés nem maradt a megszokottnál és alkotott valami teljesen újat: az ULTIMATE INDIE az egyik legextrémebb megjelenésű elektromos kerékpár, mely kialakításában, vonalvezetésében vetekszik egy chopperrel. Ezzel a biciklivel az utcák a szolgáid lesznek.

Ultimate Indie

Ultimate Indie

Összességében egy elektromos kerékpár megkönnyítheti és kényelmesebbé teheti az életet, pontosan ez a technológia lényege. Nincs szükség hatalmas energia befektetésekre, hogy az emelkedő behódoljon akaratunk előtt, vagy az erős szembeszél eltűnjön az útból. Könnyedén élvezheti bárki a biciklitúrák adta élményeket, ha egy elektromos kerékpáron teker.
 

2018.07.18.

Vissza